Înscriere în DCR

Cum pot deveni membru al Dobermann Club Romania prin internediul website-ului?

Pentru a deveni membru al DCR va rugam completati formularul de inscriere pus la dispozitie in cadrul website-ului. Inainte de aceasta insa, va invitam sa cititi Statutul Dobermann Club Romania pentru a cunoaste drepturile si responsabilitatile ce va revin ca si membru DCR. 

 

Cum stiu daca am fost acceptat ca membru DCR?

Dupa analizarea indeplinirii conditiilor ca membru DCR, un reprezentant autorizat al clubului va va instiinta prin scris, e-mail sau telefonic daca aplicarea dumneavoastra a fost validata. In acel moment pe website-ul clubului va fi acctivat un cont cu datele dumneavoastra personale pe care le-ati introdus in timpul completarii formularului de inscriere.

 

Care este avantajul crearii unui cont pe website?

Prin datele de logare ce le-ati ales in timpul inscrierii, veti avea acces in cadrul website-ului la pagini speciale dedicate doar membrilor DCR, unde veti afla informatii de ultima ora si comunicate din partea conducerii DCR ce vor fi aduse doar la cunostinta membrilor. De asemena veti avea acces la baza de date a tuturor membrilor DCR

 

Cum procedez daca doresc sa-mi modific datele introduse in timpul completarii formularului de inscriere?

In momentul logarii la paginile speciale dedicate membrilor DCR, pe serverul ce gazduieste website-ul clubului se genereaza o sesiune unica de identificare a utilizatorului. Urmarind link-ul “Doresc sa-mi modific datele” veti avea acces la pagina in care ati introdus datele in momentul inscrierii.

 

Cum procedez in cazul in care mi-am uitat parola

Pe prima pagina a webiste-ului accesati link-ul “Recuperare parola” care va deschide o pagina de recuperare a parolei. Completati campurile formularului cu numele de utilizatori si adresa de e-mail a dumneavoastra. In momenul activarii butonului “Trimite”, se va genera automat un mesaj ce va fi trimis pe e-mailul dumneavoastra. Cererea de recuperare a parolei se va valida in momentul in care accesati link-ul de recuperare a parolei, ce va deschide pe website o pagina in care va va pune la dispozitie o parola temporara.  

 

Ce se intampla daca nu eu am cerut recuperarea parolei sau am activat formularul de recuperare a parolei din greseala?

Nu aveti de facut nimic. Ignorati sau stergeti mesajul de recuperare a parolei ce l-ati primit automat pe e-mail. Sesiunea de schimbare a parolei dureaza 24 de ore, si daca in acest timp nu ati urmarit link-ul generat in cadrul mesajuli de recuperare a parolei, pe serverul ce gazduieste website-ul nu se va intreprinde nici o modificare.

 

Vreau sa-mi modific parola!

Dupa ce v-ati logat pe paginile speciale dedicate membrilor, accesati link-ul “Modificare parola” ce va deschide un formular de modificare a parolei. Introduceti parola veche si de doua ori parola noua. In momentul accesarii butonului “Modifica”, noua dumneavoastra parola a fost automat validata.

 

Daca vreau sa devin membru al Dobermann Club Romania, dar nu doresc sa am un cont cu baza de date pe website-ul clubului?

In cazul in care optati pentru inscrierea on-line, lasati necompletate campurile “Utilizator” si “Parola”. Contul dumneavoastra nu va fi creat. Restul campurilor din formular sunt obligatorii pentru continuarea inscrierii dumneavoastra in cadrul clubului.


Vezi si Categorii Membrii DCR

error: Content is protected !!